Restaurant Aradi, Platja d'Aro


Platja d’Aro, al bell mig de la Costa Brava, disposa d’una àmplia oferta comercial, d’activitats d’oci i de serveis turístics, durant tot l’any. El restaurant Aradi és un punt de referència de la seva gastronomia. Fundat l’any 1963 per la família Comas, destaca per la cuina tradicional basada en productes propis del Mediterrani. Són especialment reconeguts els seus plateaux de fruits de mer.
El Celler d’en Jordi, inaugurat el 2013 en memòria de Jordi Comas Matamala, és un espai reservat per a grups de fins a 16 persones per a qualsevol tipus de celebració social. L’Aradi compta amb un altre espai singular, al mateix restaurant: La Terrassa del Cavall Bernat, per gaudir d’un àpat a l’aire lliure.
Dels primers en certificar-nos en “safe tourism”

Dels primers en certificar-nos en “safe tourism”

Els establiments del grup Aromar Hotels & Restaurants han estat dels primers a Catalunya en obtenir el “safe tourism certified”

Concretament, han estat els hotels Aromar, Costa Brava i Platja d’Aro i els restaurants Aradi i La Riera, tots ells ubicats a Platja d’Aro. De fet, Aradi i La Riera són 2 dels 3 únics establiments de restauració a Catalunya que ja estan certificats en “safe tourism”.
Menú de Revetlla de Sant Joan - 2019

Menú de Revetlla de Sant Joan - 2019

Menú de Revetlla de Sant Joan

Nit del 23 de juny de 2019
Sopars Maridats

Sopars Maridats

Sopars Maridats 26 d'Abril 2019

Sopars maridats al Restaurant Aradi