• Els xefs: Sergi Roca i Kevin Meisse

  Platja d'Aro, 2 maig de 2017

   

  Kevin Meisse i Sergi Roca són dos xefs amb experiència en el treball en equip, es van conèixer treballant al Restaurant Ca l’Enric, d’una estrella Michelin, a la Vall de Bianya. Els nous xefs, amb la seva visió innovadora, volen aportar “una nova experiència gastronòmica que no abandonarà la cuina tradicional que sempre ha ofert l’Aradi”, segons explica Meisse.

  Sergi Roca, format a l’Escola d’Hostaleria de Girona i al Celler de Can Roca, ha treballat com a cap de partida al restaurant 21212 d’Edimburg i al Via Veneto de Barcelona, ambdós amb una estrella Michelin. També ha treballat com a cap de partida de peix al Celler de Can Roca, de tres estrelles Michelin, i com a cap de freds a El Molí de l’Escala i al Restaurant Ca l’Enric.

  Kevin Meisse és cuiner especialitzat en pastisseria, format com a cap xocolater al Centre de Formació d’Aprenents de França. També s’ha format en tècniques modernes de pastisseria amb Jordi Puigvert i a l’École de Paris des Métiers de la Table com a xocolater (Brevet Technique des Métiers). Ha treballat en més de 15 restaurants, d’entre els quals destaquen el londinenc 50 Days By Albert Adrià i el restaurant barceloní Hoja Santa, d’una estrella Michelin, on hi va treballar com a cap de pastisseria.

   

          Kevin Meisse                                                                                                                                                      Sergi Roca

   

  Kevin Meisse                                                Sergi Roca

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 • Nova etapa gastronòmica de l'ARADI

  El restaurant ha reobert l’1 d’abril amb una nova oferta gastronòmica liderada pels xefs Sergi Roca i Kevin Meisse

  Platja d'Aro, 1 abril de 2017

  El restaurant Aradi, que forma part d’Aromar Hotels & Restaurants i està situat al centre de Platja d’Aro, inicia una nova etapa gastronòmica de la mà dels xefs Sergi Roca i Kevin Messie. Amb més de 50 anys d’història, el restaurant ha reobert el pròxim 1 d’abril oferint una nova experiència gastronòmica que aposta per la innovació sense deixar de banda la cuina tradicional mediterrània, que sempre ha tingut l’establiment.

  La nova etapa compta amb una varietat d’ambients i espais: el nou Aradi Snack & Sweet, zona dedicada a tapes salades i dolces a la terrassa del davant del restaurant o La Llotja, zona d’exposició del peix i marisc fresc perquè el client pugui fer la tria com si estigués en un mercat de peix, situat just a l’entrada de l’establiment. Aquests nous espais es complementen amb altres ja existents com el Celler d’en Jordi, per a grups reduïts, o la zona chillout, pensat per les nits d’estiu.


  Els nous xefs

  Kevin Meisse i Sergi Roca són dos xefs amb experiència en el treball en equip, doncs van coincidir treballant al Restaurant Ca L’Enric, d’una estrella Michelin, i el passat mes de gener van obrir el seu propi restaurant a Navata, anomenat Equilibri. La seva visió innovadora pretén aportar “una nova experiència gastronòmica que no abandonarà la cuina tradicional que sempre ha tingut l’Aradi”, segons explica Meisse.

  Per una banda, Sergi Roca, format a l’Escola d’Hostaleria de Girona i al Celler de Can Roca, ha treballat com a cap de partida al 21212 Restaurant d’Edimburg i al Restaurant Via Veneto, els dos amb una estrella Michelin, o al mateix Restaurant El Celler de Can Roca, de tres estrelles Michelin, com a cap de partida de peix.

  Per l’altra banda, Kevin Meisse, és cuiner especialitzat en pastisseria format al Centre de formació d’Aprenents de França com a cap xocolater i també en tècniques modernes de pastisseria amb Jordi Puigvert. Ha treballat en més de 15 restaurants, d’entre els quals destaquen el 50 Days London By Albert Adrià de Londres i el Restaurant Hoja Santa, d’una estrelles Michelin, on hi va treballar com a cap de pastisseria. 

   

  L’ARADI, 54 anys d’història

  Inaugurat l’any 1963 per Jordi Comas, l’Aradi és un dels primers restaurants que va incorporar Aromar Hotels & Restaurants, grup presidit per Carme Hospital. L’establiment s’ha convertit en un punt de trobada gastronòmic, social i cultural de Platja d’Aro que aposta per productes d’alta qualitat i proximitat.

  El juliol de 2012, l’Aradi va estrenar noves instal·lacions a l’Avinguda Cavall Bernat, a pocs metres d’on havia estat situat des dels seus inicis, per tal d’ampliar l’aforament i oferir nous espais com el Celler d’en Jordi o el chillout.

   

 • Cuina de l'Empordanet premiada amb un premi G! pel Patronat de Turisme Costa Brava - Girona

  Platja d'Aro, 2 gener de 2015

  L’associació “Cuina de l’Empordanet”, formada per 18 restaurants que promocionen l’Empordà com una destinació gastronòmica de primera magnitud, va rebre el “IX premi G! Xiquet Sabater al projecte empresarial” dels premis “Turisme G!” que lliura cada any el Patronat de Turisme de la Costa Brava Girona, en reconeixement a la seva trajectòria en la promoció de la qualitat gastronòmica del territori arreu de Catalunya i el món.

  L’acte del Patronat de Turisme Costa Brava – Girona, que va comptar amb més de 400 persones del sector turístic català, va guardonar a tots els xefs dels 18 restaurants que en formen part, incloent el nostre xef de l’Aradi, en Domingo Martínez, que juntament amb el restaurant Sa Cova ha representat els dos restaurants de l’associació situats a Platja d’Aro.

  Amb l’objectiu de promocionar la qualitat gastronòmica del territori al públic consumidor, i d’identificar l’Empordà com una destinació gastronòmica de primera magnitud, les propostes culinàries de “Cuina de l’Empordanet” es basen en l’ús prioritari dels productes del país, tant del mar com de la terra, tractats amb delicades pels seus cuiners. El peix de palangre, el de roca, el marisc, la verdura i la fruita, les llegums, l’aviram i la caça són la base dels seus plats.

  CUINA DE L’EMPORDANET

  Els orígens del col·lectiu es remunten a l’any 1983 quan l’Associació d’Empresaris de Restaurant de la Costa Brava van promocionar la primera mostra gastronòmica de les comarques de Girona i, posteriorment, de gran part de les campanyes gastronòmiques de productes locals. Aquestes mostres a partir del 1995 es van dur a terme sota el nom de “Cuina de l’Empordanet”. 

  D’entre les accions més rellevants promogudes pel col·lectiu, destaca el presstrip gastronòmic anual amb periodistes internacionals; el torneig Cuina i Golf, que ja compta amb 15 edicions; i campanyes com “Pla, plat a plat” l’any 1997 en commemoració al centenari del naixement de l’escriptor empordanès Josep Pla; “Art i Gastronomia” l’any 2004 en homenatge a Salvador Dalí; i els “Sopars Maridats”, amb la col·laboració de la DO Empordà i que enguany ha dut a terme la segona edició. “Cuina de l’Empordanet” també ha publicat una desena de llibres receptaris sobre la cuina tradicional i també sobre la més innovadora.


  Fotografia de Pere Duran.

   

 • Presentació del Magum Brut Natura Reserva del celler Bohigas al Celler d'en Jordi

  Platja d'Aro, 4 desembre de 2014

  El Celler d’en Jordi, situat al Restaurant Aradi (Platja d’Aro), ha acollit la presentació del nou cava Magnum Brut Natura Reserva, del celler Bohigas. L’ampolla, d’edició limitada, té un disseny original i especial per a festes de Nadal, és una edició limitada de 2.000 unitats.

  L’acte ha comptat amb la presència de Marc Gener, del celler Bohigas, que ha presentat el nou cava juntament amb altres productes del mateix celler, com el vi negre Fermí de 2007. La presentació s’ha fet a 18 experts en el món vinícola que han volgut aprofundir els seus coneixements ens els productes que ofereix el celler Bohigas.

  EL CELLER D'EN JORDI

  El celler del restaurant Aradi, creat en memòria de Jordi Comas Matamala, és un escenari idoni per a presentacions de vins i caves, ja que compta amb una àmplia selecció de vins catalans, de la D.O.Empordà i de la resta del món.

  MAGNUM BRUT NATURA RESERVA

  La iniciativa de llançar aquest cava especial va sorgir de la resposta a la demanda dels clients de la bodega, que recomenaven la producció d’una ampolla d’aquestes característiques. El procés de producció és molt especialitzat i gens mecanitzat, pel qual es tracta d’una edició limitada de 2.000 unitats, només disponibles durant la campanya de Nadal. Pel mercat exterior, el nou cava Magnum s’ha elaborat com un cava Brut Reserva, que és el producte de més èxit a l’estranger.

  El celler Bohigas, localitzat al privilegiat enclavament de la Conca de l’Anoia, a Òdena, on es troben les caves i vinyes de Can Macià. Des de fa més de vuit segles, la família cultiva les seves vinyes sota la influència del riu Anoia, respectant la terra i buscant un canal d’expressió en les varitetats que millor s’hi ha adaptat.

   

   

 • El restaurant Aradi inaugura nova terrassa i un espai chillout

  Aquests dos nous espais culminen la celebració dels 50 anys de l’emblemàtic restaurant de Platja d’Aro.

  Platja d'Aro, 24 setembre de 2014

  El restaurant Aradi de Platja d’Aro acaba d’estrenar La Terrassa del Cavall Bernat, un nou espai dins el mateix restaurant, just a l’avinguda que porta aquest nom. Amb capacitat per 50 persones, la nova terrassa amplia encara més les instal·lacions de l’emblemàtic establiment, gràcies a l’ocupació d’una part de la via pública autoritzat des de fa dos anys per l’Ajuntament de Castell - Platja d’Aro.

  A la part posterior del restaurant, l’Aradi ha obert el seu chillout. En aquesta zona, s’hi pot accedir des del mateix restaurant o directament des de la Plaça de la Sardana. El chillout disposa d’una àmplia carta de cocktails, gintònics, whiskies i combinats, junt amb una selecció de cigars havans, per compartir sobretaules o fer una copa a la nit.

  L’obertura d’aquests nous espais culmina la celebració dels 50 anys del restaurant Aradi, que es va obrir amb la inauguració, l’any passat, d’El Celler d’en Jordi, en memòria d’en Jordi Comas i Matamala, un espai exclusiu per grups de fins a 20 persones, situat també al mateix restaurant.

  El restaurant Aradi, especialitzat amb plats de temporada i marisc, forma part d’Aromar Hotels & Restaurants, que dirigeix Carme Hospital. 

   

   

 • Inauguració de les noves instal.lacions del Restaurant Aradi a Platja d'Aro El Restaurant obre una nova etapa a l’Avinguda Cavall Bernat, 115, de Platja d’Aro

  Platja d'Aro, 16 juliol de 2012

  El restaurant Aradi va obrir una nova etapa el diumenge, 15 de juliol del 2012, amb la inauguració d’unes noves instal.lacions a l’Avinguda Cavall Bernat, 115, de Platja d’Aro, a pocs metres d’on l’Aradi ha estat situat des de l’any 1963.

  Jordi Comas, Carme Hospital i Lluïsa Hospital van atendre els nombrosos amics i clients que els van voler acompanyar en aquesta data tan assenyalada. Comas va fer un repàs històric de la presència de la seva família a Platja d’Aro i del desenvolupament dels diferents establiments hotelers i de restauració fins el dia d’avui i va agrair l’esforç de tots els que ho han fet possible. Jordi Comas va dir que l’Aradi té la voluntat de ser més que un restaurant per continuar essent, com ha estat sempre, un punt de trobada gastronòmic, cultural i social de Platja d’Aro.